Avui: 09:00-22:00 977 21 16 60 673063393

La llum solar, els llums, els llits de broncejat... totes elles són fonts de radiació ultraviolada, un dels riscos principals de la majoria de càncer de pell.

És important conèixer els tipus d'UV, per això avui volem parlar-vos d'ells.

· Raigs UVA: Potser és el mes conegut dels diferents que hi ha, ja que molta gent decideix realitzar-se tractaments en llitsde broncejat.
Aquests raigs danyen la nostra pell a llarg termini, sent un dels culpables de les temudes arrugues... a més que és un dels causants d'alguns tipus de càncer de pell.

· Raig UVB: Aquests raigs danyen directament l'ADN de les nostres cèl·lules, són els encaregats de les cremades solars i es creu que és el causant de la majoria de càncers de pell. 

· Raig UVC: No són molt coneguts, tenen molta energía, però no causen cap tipus de càncer de pell, o així es normalment, encara que cap raig UV es segur.

Els raigs ultraviolats ens influeixen més o menys segons l'hora, el lloc d'exposició, època de l'any, altitud... però sempre ens afecten i amb això volem recordar-vos la importància d'utilitzar un protector solar tots els dies de l'any.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris